Rock News

Mammoth WVH (Wolfgang Van Halen) revin cu un videoclip live pentru piesa „Epiphany”

Mammoth WVH, trupa solistului Wolfgang Van Halen, ne-a adus videoclipul uneia dintre cele mai iubite piese de pe albumul de debut.

Mammoth WVH au revenit cu un videoclip filmat live pentru una dintre piesele incluse pe debutul ce poartă numele trupei. Conform publicației online Blabbermouth, clipul video a fost creat prin combinarea a două spectacole susținute de formația lui Wolfgang Van Halenambele în luna octombrie a anului trecut.

Wolfgang susține că melodia asta e cea care reprezintă cu adevărat spiritul formației lui, fiind chiar cea mai tare melodie nelansată ca single - până acum.

Epiphany este melodia care spun eu mereu că reprezintă cel mai bine sunetul adevărat al Mammoth WVH. Piesa asta a fost, cu siguranță, cea mai importantă melodie nelansată și a rezonat cel mai tare cu fanii încă de la lansarea albumului, în iunie anul trecut. De asta am considerat că avea sens să o transformăm în single acum. Este unul dintre cele mai distractive (n.r. cântece) de interpretat live și abia aștept să ne întoarcem pe scenă și să o cântăm în cadrul turneului Young Guns”.

Începând cu data de 20 februarie, Mammoth WVH vor pleca într-un turneu nord-american intitulat „Young Guns” - după cum a menționat chiar solistul - alături de Dirty Honey. Cele două formații vor susține, per total, trezeci și trei de reprezentații live până în aprilie.

În vara anului trecut, Mammoth WVH, trupa fondată de solistul/chitaristul Wolfgang Van Halen a debutat cu un LP cu același nume. Discul nu numai că a fost așteptat cu nerăbdare de fani (care voiau să vadă dacă muzica lui Wolfgang seamănă vreun pic cu cea a lui Eddie Van Halen), ci și primit cu multe laude. În Statele Unite ale Americii, discul a avut o ascensiune incredibilă, ajungând pe prima poziție în trei clasamente întocmite de Billboard (Independent, Hard Rock și Rock). În același timp, cei de la Loudwire au considerat că merită să facă parte din clasamentul întocmit de ei pentru 2021 – pe locul cu numărul douăzeci și opt.

Foto: Facebook, Mammoth WVH