Rock News

Måneskin: Iată cum arată viețile rockerilor la un an după ce au câștigat concursul Eurovision

„Parcă nu ne putem decide dacă este real sau nu. Uneori este foarte dificil să ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat,” explică basista Victoria DeAngelis.

Pentru ediția de anul ăsta a concursului Eurovision, a început deja selecția. În acest context, Måneskin, câștigătorii de anul trecut, povestesc pentru Kerrang! cum li s-a schimbat viața după ce s-a terminat aventura.

Cred că am fost prin vreo cincisprezece sau douăzeci de țări în ultimele șase luni. Am fost prin aproape toată Europa și prin SUA, de asemenea,” povestește solistul Damiano David. „Este foarte tare că am avut oportunitatea de a călători și de a vizita noi orașe pe care, altfel, nu am fi avut șans să le vedem. De asemenea, este cool să avem feedback din partea unor oameni diverși și din partea unor culturi diferite și să interacționăm cu toate persoanele astea. Ne inspiră și este foarte cool,” mărturisește muzicianul.

În viziunea basistei Victoria DeAngelis, toată experiența asta parcă este un vis devenit realitate. „Este ceva ce ne dorim de foarte mulți ani, și este incredibil să vedem cum ni se îndeplinește (n.r. visul) într-un timp atât de scurt. Parcă nu ne putem decide dacă este real sau nu. Uneori este foarte dificil să ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat,” explică artista.

Måneskin au câștigat ediția de anul trecut a concursului Eurovision cu melodia „Zitti E Buoni. Până în prezent, muzicienii au lansat două albume de studio: „Il ballo della vita” (2018) și „Teatro d’ira: Vol. I” (2021). De atunci, artiștii nu au stat pe tușă, ci au revenit cu o colaborare cu Iggy Pop pentru singleul „I WANNA BE YOUR SLAVE”, cu un cover al melodiei „Beggin’ ” (The Four Seasons) și cu piesa „MAMMAMIA”.

Foto: Facebook, Måneskin