Rock News

Corey Taylor: Noul album Slipknot va fi lansat peste trei luni

Albumul se afla în faza de mixare, coperta este deja gata, iar Corey ne asigură că nu ar trebui să mai avem de așteptat prea mult până la lansare.

Vești bune din partea americanilor de la Slipknot: Se pare că nu mai avem mult de așteptat până la lansarea noului album de studio al formației. Solistul Corey Taylor a declarat, într-un interviu acordat pentru Eddie Trunk și preluat de Blabbermouth, că noul material este mai întunecat decât „We Are Not Your Kind”, dar, în același timp, melodic.

Albumul este în curs de mixare chiar acum,” declară Taylor. „Totul este gata, acum e doar în procesul de mixare, o veste foarte tare. Așa că probabil mai durează... cred că mai durează în jur de trei luni. Coperta este gata. Tocmai ce am creat titlul. Nu vi-l spun chiar acum. Dar suntem extrem de entuziasmați,” mărturisește Corey.

Materialul în sine seamănă cu o versiune mai întunecată a disculuiVol. 3: (The Subliminal Verses)(2004), spune artistul. „Este mai întunecat decât We Are Not Your Kind, dar are o tonă de melodicitate. […] Are atât de multe texturi și straturi. Chestiile heavy au atac, dar în cele melodice îți poți înfige dinții,” explică solistul.

Așadar, cam ăsta este planul în viziunea lui Corey: peste aproximativ trei luni ne vom putea bucura de un nou disc, iar până atunci, trupa ne va oferi un single.

Între timp, te poți consola cu cea mai recentă melodie lansată de Slipknot, „Chapeltown Rag”. Apărută în noiembrie, piesa „vorbește despre diversele manipulări ce pot avea loc atunci când social media se întâlnește cu media în sine. Și despre diferitele moduri în care aceste manipulări pot încerca să ne tragă în direcții diverse, având în vedere că devenim cu toții dependenți, ceea ce este foarte, foarte periculos,” a explicat Corey pentru Knotfest.com.

Foto: Facebook, Slipknot