Rock News

Ministry ne aduc un clip psihedelic pentru piesa „Believe Me”

Băieții și-au pus imaginația la treabă, făcând tot posibilul să lucreze la clip fiecare din propriul apartament.

Americanii de la Ministry au revenit cu încă un videoclip atașat discului abia lansat, „Moral Hygiene”. De data asta, însă, ceva este diferit – după cum relatează publicația online Metal Underground, artiștii au respectat un buget mai restrâns, și nici nu s-au întâlnit pentru a apărea toți în filmare. Muzicienii au investit în câteva panouri verzi de fundal, au filmat fiecare la el acasă și au lipit bucățile pentru a crea un suport vizual dedicat piesei „Believe Me”. Ce a ieșit, verifică mai jos. Trebuie să te avertizăm, totuși, ca videoclipul nu prea pare recomandat pentru cei care suferă de epilepsie.

Moral Hygiene”, cel de-al cincisprezecelea album de studio semnat Ministry, a apărut pe piață în luna octombrie a anului trecut. Discul a urcat printre primele zece poziții în clasamentele UK Rock & Metal Albums și UK Independent Albums.

Toate piesele de pe disc au fost compuse de solistul Al Jourgensen – toate cu excepția uneia: „Search and Destroy”, la care au lucrat Iggy Pop și James Williamson. Iată ce melodii ne-au adus băieții odată cu albumul adăugat la palmares:

  1. Alert Level
  2. Good Trouble
  3. Sabotage Is Sex
  4. Disinformation
  5. Search and Destroy
  6. Believe Me
  7. Broken System
  8. We Shall Resist
  9. Death Toll
  10. TV Song #6 (Right Around the Corner Mix)

 

Foto: Facebook, Ministry