Rock News

Wardruna ne aduc versiunea live a piesei „Solringen (First Flight of the White Raven)”

Interpretarea piesei este inclusă pe noul album live al formației, „Kvitravn – First Flight of the White Raven”, ce va apărea în aprilie.

Norvegienii de la Wardruna plănuiesc să ne ofere un disc live în luna aprilie, însă e clar nu au de gând să ne lase să așteptăm până atunci pentru a arunca o privire asupra materialului. Artiștii au lansat versiunea live a melodiei „Solringen (First Flight of the White Raven)”, anunță publicația online Prog, aceasta fiind însoțită și de filmarea interpretării.

Inițial, „Solringen” a fost inclusă pe discul lansat de muzicieni în 2013, „RunaljodYggdrasil”. Cu toate astea, explică solistul Einar Selvik, melodia nu a fost inclusă în repertoriul live al grupului decât după câțiva ani – în 2019.

„Când am transferat cântecul din studio pe scenă, am simțit că avea nevoie de o abordare puțin diferită, adaptată, mai spcific, formatului de concert,” explică el.

Noul albumul live semnat Wardruna, „KvitravnFirst Flight of the White Raven”, a fost înregistrat în studio și difuzat online în luna marie a anului trecut, cu ocazia lansarii LP-ului „Kvitravn”. Discul va apărea pe piață la data de 22 aprilie, însă poate fi comandat în avans de aici.

Foto: Facebook, Wardruna