Rock News

Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators, nou cântec, „Call Off The Dogs”

„Call Off The Dogs” va apărea pe viitorul album intitulat „4” și care va vine pe 11 februarie.

„4” este al cincilea album solo al lui Slash și al patrulea cu trupa cu Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris ( chitară, voce).

Primul single al LP-ului, „The River Is Rising”, a venit în octombrie și a fost filmat în centrul orașului Los Angeles, împreună cu regizorul Gibson TV Todd Harapiak.

În ceea ce privește GNR, Slash a confirmat pentru revista Classic Rock într-un nou interviu că un nou album de la Guns N' Roses va veni cu siguranță. "Este tare. Îmi face plăcere să lucrez la chestii și să mă distrez făcând-o".

În septembrie, chitaristul și colegii săi de trupă au lansat „Hard Skool”, care a venit la mai bine de o lună după lansarea oficială a „Absurd”, o reelaborare a „Silkworms”, o melodie nelansată anterior de Guns N' Roses.

Guns N 'Roses va lansa un EP cu patru melodii, "Hard Skool", pe 25 februarie 2022. Materialul conține cele două piese „noi” pe care trupa le-a lansat în ultimele două luni - melodia de titlu și „Absurd” (stilizat ca „ABSUЯD”) - precum și versiunile live ale „Don't Cry” și „You're Crazy”.