Rock News

Tom Morello nu știe să îşi folosească studioul de acasă

Într-un interviu recent, artistul a mărturisit că îi este mai ușor să își folosească telefonul.

Chiar și muzicienii prolifici pot avea probleme pe alte planuri, iar dovada clară este aventura chitaristului Tom Morello cu studioul de acasă. Sau, mai bine zis, lipsa acestei aventuri. Muzicianul a mărturisit într-un interviu acordat pentru Guitar World și preluat de UG (via NME) că nu știe nici să miște vreunul dintre butoanele din studioul de acasă, motiv pentru care a folosit... telefonul.

Artistul declară că ideea i-a venit după ce a citit un interviu acordat de Kanye, care face cam același lucru.

Am un studio foarte tare la mine acasă, dar nu știu să îl folosesc,” mărturisește Morello. „Gen, nu știu cum să folosesc niciunul dintre butoanele de pe acolo... Dar apoi citeam un interviu în care Kanye West a declarat că și-a înregistrat părțile vocale pentru câteva dintre hituri folosind aplicația de notițe vocale de pe telefon. Așa că asta am făcut și eu”.

Cel mai recent album la care a lucrat, explică Tom, este de fapt o modalitate prin care a încercat să țină depresia departe – nicidecum un rezultat al creativității sale debordante. „A fost mai mult un fel de Nu știu dacă reușesc să supraviețuiesc și astăzi,” explică el.

Anul trecut, Morello a lansat două albume – „The Atlas Undrground Fire” (septembrie) și „The Atlas Underground Flood” (decembrie).

Foto: Facebook, Tom Morello