Rock News

Spectacolul Kiss din 2004 de la Virginia Beach va fi lansat în martie

Pe 11 martie, Kiss va lansa următorul episod al serialului oficial live bootleg „Off The Soundboard” cu „Off The Soundboard: Live In Virginia Beach”, înregistrat live la Virginia Beach Amphitheatre pe 25 iulie 2004.

Aceasta este a doua dintr-o serie de lansări live ale trupei și va fi disponibilă pentru stream și descărcare, cu ediția fizică formată dintr-o compilație de trei LP-uri pe vinil negru, un set de două CD-uri și un set de trei LP-uri în ediție limitată, toate disponibile exclusiv prin intermediul magazinului online oficial Kiss.

„Off The Soundboard: Live In Virginia Beach” găsește legendara trupă în mijlocul turneului „Rock The Nation”, care se remarcă prin faptul că este primul turneu complet din SUA ăn componența Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer și Eric Singer împreună.

Setul de 20 de melodii care acoperă întreaga cariera include piese clasice Kiss, cum ar fi „Lick It Up”, „I Love It Loud” și „I Was Made For Lovin’ You”, ca precum și favoritele fanilor Kiss „Makin’ Love”, „King Of The Night Time World” și „100.000 Years”.

Kiss este recunoscută la nivel global ca una dintre cele mai mari trupe live din toate timpurile.

Kiss va concerta pentru prima dată în România pe 16 iulie 2022, la Romexpo. Este ultima șansă de a-i vedea, „The End Of the Road” fiind turneul de adio al trupei.

Foto: Getty Images/ Guliver.