Rock News

Gene Simmons, despre show-urile Kiss: „Trebuie să scuip foc, să zbor prin aer, e obositor”

Anul trecut, Simmons a declarat pentru Art & Object că speră că trupa KISS să fie în stare să termine ceea ce și-a propus înainte de a renunța definitiv.

„Dacă aș fi în U2 sau în The [Rolling] Stones, ambele trupe clasice extraordinare, aș putea fi Keith [Richards] sau The Edge, aș purta o pereche de adidași comozi și un tricou și gata, fără tam-tam, simplu, fără sudoare”, a spus el. „Dar nu, eu trebuie să port tocuri cu platformă de 20 de cm. Fiecare dintre cizmele dragonului cântărește la fel de mult ca o minge de bowling. Așa că te plimbi cu două mingi de bowling în picioare, 18 kg de armură, chitara și toate alea. Apoi trebuie să scuip foc, să zbor prin aer, e obositor. Stones, Dumnezeu să-i binecuvânteze, pot continua să facă asta până la optzeci de ani."

KISS și-a lansat turneul de rămas bun în ianuarie 2019, dar a fost forțată să-l suspende în 2020 și o parte a anului 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.

„End Of The Road” a fost programat inițial să se încheie pe 17 iulie 2021 în New York, dar de atunci a fost prelungit cel puțin până la sfârșitul anului 2022. Turneul a fost anunțat în septembrie 2018, după o interpretare KISS a melodiei clasice a trupei „Detroit Rock City" la "America's Got Talent".

Toamna trecută, solistul KISS Paul Stanley a spus că show-ul final al turneului „End Of The Road” va avea loc probabil în următorul an și jumătate.

Kiss este de văzut pentru prima oară în România pe 16 iulie, într-un concert la Romexpo.