Rock News

Slash explică cum Axl Rose a fost diferit față de oricare alt solist cu care a lucrat

Slash a vorbit despre cum l-a simțit pe Axl Rose altfel decât oricare alt solist cu care a lucrat într-un serial recent al Revolver, "Fan First".

„Lucrasem o vreme cu diferiți soliști, iar apoi, când l-am întâlnit pe Axl și am început să cântăm împreună, el a fost singurul cântăreț care a adus partea emoțională și care m-a atins pe plan emoțional, pe planul energiei”, a spus chitaristul.

„Melodia a ajuns dintr-o dată la un nivel cu totul nou și am simțit asta. Și atunci mi-am dat seama de locul unde muzica și vocea se întâlnesc cu adevărat”.

Înainte să se alăture Guns N' Roses în 1985, Slash a fost în mai multe trupe diferite pentru perioade scurte de timp, inclusiv Road Crew și Hollywood Rose. Ambele proiecte au avut și alți membri care, în cele din urmă, s-au alăturat GN'R: Rose, Duff McKagan, Steven Adler și Izzy Stradlin.

Când Guns a plecat la Seattle pentru un turneu în 1985, membrii originali Tracii Guns, Ole Beich și Rob Gardner s-au despărțit, așa că Slash, McKagan și Adler au fost chemați să-i înlocuiască. După ce s-a confruntat cu mai multe obstacole în mini-turneul care apoi a primit denumirea „The Hell Tour” și a devenit inspirația pentru melodia „Paradise City”, noul lineup a rămas împreună.

Foto? Getty Images/ Guliver.