Rock News

Corpsegrinder ne aduce „Acid Vat”, prima melodie de pe noul său album solo

Solistul George Fisher a anunțat deja și data de lansare a discului, pe care îl vom putea asculta începând cu data de 4 februarie.

George Fisher, zis și Corpsegrinder, pare că refuză să se limiteze la materialul pe care îl poate lansa alături de Cannibal Corpse. Artistul ne-a oferit „Acid Vat”, prima melodie de pe albumul solo pe care îl pune la cale, ne anunță Metal Sucks. Cu toate acestea, muzicianul nu s-a rupt chiar cu totul de Cannibal Corpse – colegul Erik Rutan a contribuit, și el, la melodia abia urcată pe platformele de streaming.

Materialul discografic, intitulat „Corpsegrinder”, este descris de Fisher ca fiind „o combinație între death metal, thrash și hardcore”.

„Când Jamey [Jasta] m-a contactat pentru a-mi propune să creăm acest album, am fost foarte motivat să intru în studio alături de Erik Rutan și să înregistrez partea vocală. Este o combinație între death metal, thrash și hardcore, și sună heavy ca naiba!!! Sunt extrem de entuziasmat și abia aștept să ajungă la urechile oamenilor!!!” ne informează solistul.

Pentru materialul complet mai avem de așteptat – dar nu foarte mult. Albumul de studio „Corpsegrinder” va apărea pe piață la data de 4 februarie prin intermediul casei de discuri fondate de Jamey Jasta, Perseverance.