Rock News

Avenged Sevenfold: M. Shadows ne prezintă planurile grupului pentru 2022

Iată ce obstacole întâmpină muzicienii în organizarea unui turneu, dar și ce plănuiesc legat de noul album de studio.

Americanii de la Avenged Sevenfold nu neagă că și-ar dori să plece în turneu. Cu toate acestea, mărturisește solistul M. Shadows, există prea mulți factori de care este necesar să țină cont înainte de a stabili concertele pe care ar vrea să le susțină, iar situația nu este una favorabilă. Într-un interviu acordat pentru Loudwire și preluat de Blabbermouth (via UG), Shadows a explicat că un turneu de genul celui pe care ar vrea să îl pună la punct pentru fani nu este la același nivel cu concertele susținte de alți artiști în cluburi.

„Toate astea poate sună a scuze nebunești, dar sunt motive reale,” susține el. „Avem o scenă imensă pe care vrem să o construim. Nu îi putem convinge pe oameni să muncească. Nu putem obține materialele necesare pentru a o construi, există o problemă și cu lanțul de aprovizionare. […] Avem toate lucrurile astea în desfășurare și nu o să ne întoarcem pe scenă cu decorul de la albumul The Stage spunând Păi avem același spectacol patru ani mai târziu. Scuze, oameni buni. Albumul nu e gata pentru că nu am avut posibilitatea să îl terminăm”.

În acest moment, spune el, planul este ca trupa să se întoarcă în studio în ianuarie pentru a termina munca la noul album. „Apoi vom susține câteva spectacole în Europa,” spune solistul, menționând și că ar vrea să urce și pe scena festivalului Aftershock, după care să continue turneul.

Foto: Facebook, Avenged Sevenfold