Rock News

Overkill anunță un turneu pentru începutul lui 2022

Pentru cele șaisprezece concerte planificate, Overkill îi vor avea ca invitați pe băieții de la Prong.

Americanii de la Overkill sunt determinați să profite de regulile mai blânde în privința concertelor cât încă se mai poate. Astfel, după cum relatează Heavy Consequence, muzicienii au anunțat un turneu american chiar pentru prima parte a anului 2022 – în luna martie. Artiștii vor susține șaisprezece spectacole live, iar în cadrul acestora li se vor alătura băieții de la Prong.

Având în vedere că pandemia parcă durează de o veșnicie, nu e greu de crezut că Overkill încă își promovează cel mai recent album... apărut în 2019. „The Wings Of War” este cel de-al nouăsprezecelea disc de studio ce a ieșit din mâinile metaliștilor și s-a strecurat printre primele zece poziții în două clasamente întocmite de Billboard: US Independent Albums și US Top Hard Rock Albums.

La momentul actual, Overkill lucrează, totuși, la un nou material de studio, după spusele lui D.D. Verni într-un interviu acordat pentru Misplaced Straws (via HC) în toamnă. În septembrie, Verni povestea că trupa deja era ocupată cu înregistrările. „O porțiune semnificativă este gata. Treaba e mutată constant, să fiu sincer, în funcție de situația cu Covid-ul, [n.r. în funcție de] când putem pleca în turneu,” a spus el.

Acum că turneul a fost stabilit și datele sunt mai mult sau mai puțin bătute-n cuie, așteptăm și vești despre noul album.

Foto: Facebook, Overkill