Rock News

Paul Stanley, despre noul documentar Beatles, „Get Back”: „Revelator, vesel, uluitor”

Documentarul de aproape opt ore îi prezintă pe cei patru membri ai The Beatles — John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr — creând ceea ce avea să devină ultimul lor album. (The Beatles au înregistrat „Let It Be” înainte de „Abbey Road”). Filmul include și interpretarea finală emblematică a trupei pe acoperișul unei clădiri din Londra.

Stanley, care a spus anterior că viața lui a fost „schimbată pentru totdeauna” după ce i-a văzut pe The Beatles în „The Ed Sullivan Show” în 1964, a vorbit despre noul documentar într-un tweet duminică seară. El a scris: „WOW! Tocmai m-am uitat la The Beatles: Get Back. Revelator, vesel, uluitor și uimitor. Până la urmă, strălucirea lor a fost fără egal. Chimia și magia dintre ei sunt atât de puternice încât, să-i văd încheind, m-a făcut să-mi doresc mult mai mult ca ei să continue pentru totdeauna. WOW."

Stanley nu este singurul muzician care a lăudat public „Get Back”. La începutul acestei luni, solistul Slipknot și Stone Sour, Corey Taylor, i-a spus lui Lou Brutus de la HardDrive Radio despre documentar:

„Este unul dintre cele mai fascinante lucruri pe care le-am văzut vreodată. Pentru că provoacă tot ceea ce credeam că știm despre ei, în special de acea perioadă. Dar, în același timp, întărește ceea ce credeam că știm. Pentru mine, este grozav să le urmăresc dinamica știind că au fost împreună de când erau adolescenți, într-o formă sau alta”.

Kiss va concerta pentru prima dată în România pe 16 iulie 2022, la Romexpo. Este ultima șansă de a-i vedea, „The End Of the Road” fiind turneul de adio al trupei.

Foto: Getty Images/ Guliver.