Rock News

Toni Cornell și Pete Thorn îi aduc un omagiu lui Chris Cornell cu interpretarea „Nothing Compares 2 U” la The Tonight Show

Fiica lui Chris Cornell, Toni Cornell, a fost invitata „The Tonight Show cu Jimmy Fallon” din 16 decembrie. Toni Cornell a interpretat „Nothing Compares 2 U”, melodia lui Prince, una dintre favoritele tatălui său. Lui Toni i s-a alăturat Pete Thorn, care a fost membru al trupei live a lui Chris Cornell.

Thorn, care a cântat alături de Chris Cornell în turneele de susținere a albumelor sale solo „Carry On” și „Scream”, a apărut la chitară acustică.

Spectacolul a avut loc în onoarea celor două nominalizări la Grammy ale lui Chris Cornell, care au fost anunțate luna trecută: „Cel mai bun album rock” pentru „No One Sings Like You Anymore Vol. 1” și cea mai bună interpretare rock pentru „Nothing Compares 2 U”.

„No One Sings Like You Anymore Vol. 1” a fost lansat în decembrie 2020 și prezintă câteva dintre ultimele înregistrări de studio ale lui Cornell, inclusiv cover-uri ale pieselor lui John Lennon, Janis Joplin și Guns N’ Roses. Se pare că un album ulterior este în lucru.

Foto: Getty Images/ Guliver.