Rock News

Concertele aniversare de 40 de ani Metallica- galerie foto de la concerte

Metallica a avut pe 18 și 20 decembrie cele două spectacole care sărbătoresc cea de-a 40-a aniversare a trupei la Chase Center din San Francisco, California.

Fanii Metallica de pe tot globul au putut viziona spectacolul în direct de acasă sau pe mobil prin Amazon Music, canalul Twitch al Amazon Music și Prime Video (cu sau fără abonamentul de vizionare la cerere Prime). Spectacolele vor fi apoi disponibile exclusiv pe canalul The Coda Collection/Prime Video pentru vizionare ulterioară.

„Suntem recunoscători că ași fost alături de noi timp de 40 de ani și suntem atât de fericiți că sunteți încă aici după atâta vreme”, a spus solistul James Hetfield publicului.

Spectacolele de la cea de-a 40-a aniversare au reprezentat reîntoarcerea Metallica la Chase Center pentru prima dată de la concertele „S&M²” din septembrie 2019, care au servit drept marea deschidere a locului.

După ce i-a dus pe fani înapoi, cronologic, prin discografia lor în timpul primului show de 40 de ani de vineri (sâmbătă în România), Metallica a ales pentru cea de-a doua seară un show care a inclus cel puțin o melodie din fiecare dintre cele 10 albume de studio ale sale. În plus, am avut un cover al piesei „Am I Evil?” de la Diamond Head și single-ul „I Disappear”, care a devenit subiectul infamului proces Napster al Metallica.