Rock News

James LaBrie este „foarte încântat” de viitorul său album solo: „A ieșit fantastic”

Solistul Dream Theater, James LaBrie, a vorbit la emisiunea de radio Full Metal Jackie despre viitorul său album solo „Beautiful Shade Of Grey”, care va apărea pe 20 mai 2022.

Spre deosebire de LP-urile anterioare „Elements Of Persuasion” (2005), „Static Impulse” (2010) și „Impermanent Resonance” (2013), care au fost scrise și înregistrate în colaborare cu partenerul de compoziție al lui LaBrie, Matt Guillory, noul material a fost realizat cu muzicianul scoțian Paul Logue, basist și membru fondator al trupei Eden's Curse.

Vorbind despre modul în care muzica rock din anii '70 a influențat și inspirat noul său album solo, James LaBrie declarat: „Sunt un mare fan [Led] Zeppelin. Sunt un mare [fan] Pink Floyd și Aerosmith și Deep Purple și toate astea. Aceste trupe au fost emblematice în anii ’70. Așadar, multă inspirație, când m-am așezat alături de Paul Logue, care este celălalt muzician cu care am scris albumul”.

LaBrie a continuat spunând că de-abia așteaptă ca toată lumea să audă” „Beautiful Shade Of Grey”. „A ieșit fantastic”, a spus el.

Foto: Getty Images/ Guliver.