Rock News

50 de ani de Queen, într-o ediție specială a revistei Sunete

Revista Sunete aniversează 50 de ani de Queen printr-o ediţie specială, dedicată în întregime formației britanice.

Pachetul include o revistă de 132 de pagini cu interviuri, recenzii, opinii și analize, dar și o mască de protecție reutilizabilă și o sacoșă, ambele personalizate și realizate 100% din bumbac. 

 

Într-un an în care fanii muzicii rock celebrează jumătate de secol de la solidificarea formulei Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor & John Deacon și comemorează, totodată, 30 de ani de la moartea lui Freddie Mercury, revista Sunete oferă cititorilor o privire detaliată asupra trupei care a schimbat felul în care consumăm muzica pop și concertele live. 

 

De la interviuri în exclusivitate cu asistenți personali, fotografi, sau chiar componenți ai proiectelor pre-Queen (Peter Freestone, Richard Young sau Tim Staffell), până la recenzii și analize amănunțite, numărul aniversar Sunete propune o călătorie prin universul discografic și concertistic al unui fenomen unic pe scena muzicală a secolului XX.

Înființată în 2003, revista Sunete își continuă apariția prin editarea unor ediții de colecție dedicate în întregime unui artist sau a unei formații, anul 2020 marcând apariția unui număr special, dedicat trupei Depeche Mode. Ediția aniversară Queen continuă, astfel, povestea Sunete, născută din pasiunea nemărginită pentru muzica bună.