Rock News

„Fill My World”, cea mai recentă melodie semnată Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators, este scrisă din perspectiva unui câine

Câinele în cauză îi aparține solistului Myles Kennedy. Versurile, totuși, se pot aplica și relației dintre doi oameni.

Despre noua lansare semnată Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators, intitulată „Fill My World”, ți-am mai scris în momentul în care a apărut. De data atsa, însă, avem informații fresh și interesante despre perspectiva din care a fost scrisă piesa. Mai exact, Slash a mărturisit, conform Loudwire, că melodia a fost compusă din perspectiva unui câine.

„M-am gândit că nu aveam idee ce aveau să gândească băieții...Pentru că [melodia] este destul de sentimentală,” povestește Slash. „Dar i-am trimis-o lui Myles și el a venit cu versurile astea din suflet. Am crezut că s-a inspirat din pierderile pe care le-am suferit cu toții în perioada asta întunecată, iar apoi mi-a spus că este vorba despre câinele lui,” își amintește chitaristul.

Totul a pornit de la reacția cățelului lui Myles, un Sun Tzu denumit Mozart, la furtună. „L-a terifiat pe micuț. Așa că povestea cântecului este inspirată de lucrurile care mi-am imaginat că îi puteau trece prin minte în timp ce se întâmpla treaba asta. […] Când asculți piesa, realizezi că se poate aplica și în cazul relației dntre doi oameni,” spune solistul.

Kennedy nu ezită nici să recunoască faptul că îl copleșiseră emoțiile în studio, în timp ce interpreta piesa – „Și sunt destul de bărbat să recunosc asta!,” completează el.