Rock News

Dave Grohl, cover după Kiss în cadrul serialului „Night Eight of Hanukkah”

Dave Grohl și Greg Kurstin s-au pictat pe față în stilul Kiss, citesc cărti, fac curățenie, yoga, pun benzină si se bucura stilul de viață rock and roll „sălbatic” în noul video, un cover după „Rock and Roll All Nite”.

„Rock and Roll All Nite” este o melodie Kiss lansată inițial pe albumul lor din 1975 „Dressed to Kill”. Versiunea de studio a cântecului a ajuns pe locul 69 în topul single-urilor Billboard, depășind single-ul anterior al trupei, „Kissin’ Time” (locul 89). O versiune live ulterioară, lansată ca single în octombrie 1975, a ajuns în cele din urmă pe locul 12 la începutul anului 1976, prima dintre cele șase melodii din Top 20 pentru Kiss în anii 1970.

„Rock and Roll All Nite” a devenit cea mai cunoscută melodie Kiss și a servit ca încheiere a concertelor trupei în aproape fiecare concert din 1976.

În 2008, a fost numită a 16-a cea mai mare melodie hard rock din toate timpurile de către VH1.

A fost ultimul episod al seriei „Night Eight of Hanukkah”. În ultimele șapte zile, solistul Foo Fighters și Kurstin și-au dezvăluit interpretările hitului din anii 90 al Lisei Loeb „Stay (I Missed You),” „Blitzkrieg Bop” de la The Ramones, „Copacabana” al lui Barry Manilow, Van Halen - „Jump”, „Take the Box” de la Amy Winehouse - cu ajutorul fiicei lui Grohl, Violet-, „Big Shot” de la Billy Joel și „Train in Vain” de la The Clash.

Sesiunile inaugurale de Hanukkah de anul trecut au inclus cover-uri de la Beastie Boys (“Sabotage”), Drake (“Hotline Bling”), Mountain (“Mississippi Queen”), Peaches (“Fuck the Pain Away”), Bob Dylan (“Rainy Day Women # 12 & 35”), Elastica („Conection”), The Knack („Frustrated”) și The Velvet Underground („Rock and Roll”).

Foto? Getty Images/ Guliver.