Rock News

Neil Sanderson (Three Days Grace) explică temele abordate pe noul album al grupului său, „Explosions”

„Cred că am investit o cantitate enormă de emoție în albumul ăsta,” recunoaște Neil pentru Loudwire Nights.

„Cred că este ceva gen... un sentiment că nu ai de ales decât să interiorizezi totul și să nu te exprimi în modul în care îți dorești,” explică toboșarul Neil Sanderson într-un interviu despre noul album Three Days Grace, acordat pentru Loudwire Nights (via Loudwire). „Efectul pe care asta îl are asupra minții și trupului și sufletului tău. Cred că am investit o cantitate enormă de emoție în albumul ăsta, în ceea ce privește un fel de circumstanțe din viața reală prin care noi, ca trupă, am trecut în ultimii mulți ani. Pierderi, anxietate, pur și simplu sentimente de genul te uiți în jur și te întrebi «Ce fel de lume este asta în care trăim acum?». Și cred că mulți oameni se pot simți așa,” continuă el.

Sanderson explică și că întregul album, denumit „Explosions”, are o temă continuă cap-coadă: sentimentul că trebuie să te concentrezi pe tine, dar să fii atent și la părerile celorlalți. „Cred că lumea este foarte divizată și mai cred că noțiunea de a fi de acord să fim în dezacord legat de anumite lucruri a fost aruncată cumva pe fereastră,” menționează artistul.

Pentru a înțelege exact la ce se referă Sanderson mai avem de așteptat până la data de 6 mai 2022 – data oficială de lansare a discului. Până atunci, însă, ne putem bucura deja de piesa „So Called Life”, lansată săptămâna trecută.

Foto: Facebook, Three Days Grace, Randy Edwards