Rock News

Carlos Santana anulează spectacolele din Las Vegas din cauza unei operații la inimă

Carlos Santana și-a anulat rezidența din Las Vegas în urma unei probleme de sănătate. Chitaristul era programat să aibă opt întâlniri la House of Blues din Mandalay Bay luna aceasta, începând de miercuri.

Santana a spus într-un mesaj YouTube de miercuri după-amiază că a experimentat disconfort la torace sâmbătă și i-a cerut soției și colegului de trupă Cindy Blackman Santana să-l ducă la spital.

Michael Vrionis, președintele companiei de management a lui Santana, a spus într-o declarație că legendarul chitarist „a avut o procedură cardiacă neprogramată care i-a afectat reprezentația din Las Vegas” și a adăugat că „se descurcă fantastic și este nerăbdător să revină pe scenă în curând, regretă profund că această neplăcere a necesitat anularea viitoarelor sale spectacole. Așteaptă cu nerăbdare să vă vadă pe toți foarte curând”.

Santana este așteptat din nou pe scenă pe 26 ianuarie, potrivit Las Vegas Review-Journal.

Carlos Santana își promovează în prezent cel mai recent album, „Blessings And Miracles”, care a fost lansat prin BMG pe 15 octombrie. Primul single al discului, „Move”, a fost o reuniune cu solistul Matchbox 20, Rob Thomas, cu care Santana a colaborat în trecut pentru mai multe single-uri de succes.

Foto: Getty Images/ Guliver.