Rock News

Richie Sambora spune că rolul său în Bon Jovi a fost să-și țină gura

Fostul chitarist Bon Jovi a făcut această declrație într-o discuție cu Nile Rodgers la Apple Music.

Chitaristul – care a părăsit trupa în 2013, declarând că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia – a spus că s-a simțit obligat să pună sub tăcere în legătură cu rolul său în compunerea melodiilor Bon Jovi, spunându-i lui Nile Rodgers „acesta a făcut parte din înțelegere, să tac naibii din gură”.

„Mulți oameni nu știu... dar tu e ca și cum ai cânta la toate instrumentele”, a comentat Rodgers. „Este ciudat pentru că atunci când trupa are un frontman, iar trupa are numele acestuia, crezi că toată trupa este tipul de față”.

„Și toate compozițiile”, a adăugat Sambora. Asta făcea parte din înțelegere, să tac dracului din gură. Dacă aș avea un loc de cafea, semnul de deasupra ar spune: „Bea o ceașcă fierbinte și aburindă și taci naibii”. Acesta ar fi locul meu de cafea. Și știi ce? Ghici ce? Asta am facut. Și a funcționat pentru că de asta avea nevoie el, nu știu din ce motiv”.

În altă parte a interviului, Sambora discută despre scrierea piesei „Wanted Dead Or Alive”, năascută după ce a observat că publicul trupei era în majoritate feminin.

„M-am gândit că dacă trupa va avea longevitate, avem nevoie de un cântec pentru băieți”, spune Sambora.

Sambora a cântat cu Bon Jovi o singură dată de când a părăsit trupa în 2013, apărând la includerea lor în Rock 'n' Roll Hall Of Fame în 2018. Sambora a spus anterior pentru Rolling Stone că nu există resentimente în relația sa cu solistul Jon Bon Jovi.

Foto: Getty Images/ Guliver.