Rock News

Jonathan Davis (Korn) povestește despre perioada în care s-a luptat cu COVID-19

Artistul explică și de ce a a insistat să susțină primul concert imediat după boală, deși a fost nevoit să o facă stând pe un tron.

Fanii Korn probabil știu deja că solistul Jonathan Davis nu numai că s-a luptat cu noul coronavirus, ci a rămas și cu sechele de pe urma acestei confruntări. Artistul a fost forțat chiar să interpreteze așezat pe un tron în cadrul primului concet live susținut după ce a fost testat pozitiv. Într-un interviu acordat pentru Hard Drive Online și preluat de Heavy Consequence, artistul a povestit cum s-a desfășurat toată situația.

„Mă tot testam. Eram gen «negativ, negativ, negativ», gen «oh, am reușit să evit asta». Apoi, pozitiv. Am fost super speriat, am intrat în panică,” povestește el.  Muzicianul a avut simptome foarte des asociate cu COVID-19 – dureri de corp și oboseală – dar nici nu a mâncat timp de aproape o lună. Partea bună, spune el, este că virusul nu a reușit să îi ajungă la plămâni.

„Am depășit momentul și am fost testat negativ pe 25 [august], cred, și am susținut un spectacol în ziua următoare. Și eram terminat, dar pur și simplu nu m-a lăsat sufletul... Am vrut să o fac pentru că am văzut cât de fericiți erau oamenii să vadă muzică live și pur și simplu nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni,” declară Davis.