Rock News

Noul album Rammstein va sosi înainte de turneul mondial 2022

Chitaristul Rammstein, Richard Z. Kruspe, a confirmat că noul album, deja finalizat, al trupei va fi lansat înainte de următorul turneu mondial al grupului.

Acesta este programat să înceapă, cu etapa europeană, pe 15 mai la Praga. Turneul nord-american va începe pe 21 august la Montreal și se va încheia pe 4 octombrie în Mexico City.

Întrebat într-un nou interviu acordat Spot On News dacă poate dezvălui ceva despre noul LP Rammstein, Kruspe, care promovează cel mai recent material discografic al său cu trupa Emigrate, a spus: „Se așteaptă ca albumul să fie lansat anul viitor, înainte de turneu”.

Luna trecută, bateristul Rammstein, Christoph Schneider, a spus că astronautul Agenției Spațiale Europene (ESA) Thomas Pesquet a fost unul dintre primii oameni care au auzit o melodie de pe viitorul album al trupei.

În urmă cu un an și jumătate, Rammstein și-a amânat turneul pe stadioane din America de Nord din 2020 din cauza pandemiei. Turneul a fost apoi mutat în vara anului 2021, înainte de a fi amânat din nou, de data aceasta în vara anului 2022.

Cel de-al șaptelea album fără titlu al lui Rammstein a apărut în mai 2019. Primul disc de studio al trupei de la „Liebe Ist Für Alle Da”, din 2009, a debutat pe locul 1 în topurile albumelor din 14 țări și a fost al zecelea numărul 1 al trupei în Germania.

Cel de-al patrulea LP al lui EMIGRATE, „The Persistence Of Memory”, a fost lansat pe 5 noiembrie.

Foto: getty Images/ Guliver.