Rock News

The Halo Effect (ex-In Flames) își fac debutul cu piesa „Shadowminds”

Cinci foști membri ai grupului In Flames au pus pe picioare proiectul The Halo Effect, aducându-ne primul single și videoclip în noul format.

Cinci dintre foștii membri ai formației In Flames au decis să se reunească sub alt nume. Noul grup poate fi identificat cu un simplu search pentru The Halo Effect și, relatează Sonic Perspectives, și-a făcut debutul cu unul dintre singleurile definitorii pentru stilul trupei – „Shadowminds”. Piesa beneficiază și de un videoclip ce poate fi urmărit mai jos.

Băieții – Jesper Strömblad, Daniel Svensson, Peter Iwers, Niclas Engelin și Mikael Stanne – se declară extrem de entuziasmați legat de ideea de debut ca formație nouă, mai ales că melodia de debut arată o direcție care, spun ei, este cea potrivită. „Să ne găsim identitatea, să ne găsim motivația și pasiunea, despre asta este piesa și asta definește și trupa. Ce ne-a motivat să facem asta, ce obstacole am depășit pentru a ne putea dedica în totalitate acestui stil de viață? Este vorba despre cât de ușor e să te pierzi dacă îți pierzi concentrarea și pasiunea pentru ceea ce faci,” completează muzicienii.

Noua melodie va fi inclusă pe lista albumului de debut de care ne vom putea bucura anul viitor. Spre sfârșitul lui 2022, fanii din Marea Britanie și Europa vor putea participa și la reprezentații live din partea artiștilor, care vor pleca în turneu alături de Amon Amarth și Machine Head.

Foto: Facebook, The Halo Effect, Lucas Englund