Rock News

Placebo lansează noua piesă, „Surrounded By Spies”, de pe viitorul album, „Never Let Me Go”

Cântecul a fost scris de solistul Brian Molko, care a descoperit că vecinii săi îl spionau.

„Surrounded By Spies” va apărea pe cel de-al optulea album de studio Placebo, „Never Let Me Go”, care va fi lansat pe 25 martie 2022.

În timpul unui interviu recent, solistul Brian Molko a explicat că trupa „își terminase deja” noul album înainte ca pandemia de coronavirus să vină, la începutul lui 2020.

„Am avut o mulțime de treabă și apoi s-a întâmplat tot ceea ce s-a întâmplat, așa că totul a fost cam amânat cu aproximativ doi ani acum”, a spus el.

„Știu că a fost frustrant pentru fani. Cu siguranță a fost foarte frustrant și pentru noi, așteptarea interminabilă de a scoate muzică nouă, dar cel puțin o aveam. Știam că o avem”.

Solistul Placebo a mai spus că și-a schimbat procesul de scriere de data aceasta într-un efort de a „nu ne ușura lucrurile”.

„Am ceea ce aș descrie drept o problemă de plictiseală”, a explicat Molko. „Stefan Olsdal, basist și chitarist a spus adesea că nu a întâlnit niciodată pe nimeni cu un prag de plictiseală mai scăzut decât mine – și asta chiar influențează și modifică modul în care lucrăm”.

Foto: Getty Images/ Guliver.