Rock News

Slipknot ne aduc o melodie „criminală” despre „Spintecătorul din Yorkshire”

Piesa „The Chapeltown Rag” are la bază povestea lui Peter Sutcliffe, cunoscut sub porecla „Spintecătorul din Yorkshire”.

Puține sunt formațiile ce se pot compara cu Slipknot când vine vorba despre factorul horror, iar piesa abia lansată de americani le cimentează reputația. Muzicienii au revenit cu un single despre unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie ai Marii Britanii, relatează Heavy ConsequencePeter Sutcliffe, „Spintecătorul din Yorkshire”. Singleul „The Chapeltown Rag” poate fi ascultat mai jos.

Despre cântec, solistul Corey Taylor a declarat pentru Knotfest.com că este un material clasic Slipknot. „Și este frenetic. Dar, din punctul de vedere al versurilor, vorbește despre diversele manipulări ce pot avea loc atunci când social media se întâlnește cu media în sine. Și despre diferitele moduri în care aceste manipulări pot încerca să ne tragă în direcții diverse, având în vedere că devenim cu toții dependenți, ceea ce este foarte, foarte periculos,” explică muzicianul.

Deși nu știm cu certitudine dacă piesa va fi inclusă pe noul album semnat Slipknot, un lucru este clar dacă e să ne luăm după interviurile acordate de muzicieni până acum: la noul disc se lucrează din greu.

Foto: Facebook, Slipknot