Rock News

Rammstein lansează o nouă melodie unui astronaut în spațiu. Noi va trebui să mai așteptăm

Rammstein și-a petrecut o mare parte din timpul liber de anul trecut lucrând la un nou album, într-un un program mult mai rapid decât operează de obicei (au trecut zece ani între ultima lor lansare, autointitulată din 2019, și cea de dinainte, „Liebe ist für alle da”).

Astronautul francez Thomas Pesquet, care locuiește în prezent pe Stația Spațială Internațională, a fost audiența ultimului single Rammstein. Bateristul Rammstein Christoph "Doom" Schneider a avut onoarea de a cânta melodia pentru el într-un apel video și de a discuta după aceea, foarte entuziasmat de experiență.

„Spațiul te cheamă! Am avut onoarea de a sta de vorbă cu Thomas Pesquet înainte de lansarea Rammstein. El este comandatul SSI și trăiește în spațiu de jumătate de an. M-am simțit de parcă visul unui copil a devenit realitate pentru mine – să vorbesc cu o persoană care trăiește în cer, să împărtășesc o frântură din ceea ce vede, să-mi dau seama din nou cât de mici suntem toți în comparație cu adâncimea Universului”, a scris Schneider pe contul său de Instagram, pe care a distribuit clipul cu acest moment.

Deși detaliile nu au fost încă dezvăluite, Rammstein a confirmat, în februarie, că a înregistrat un nou album în lockdown.