Rock News

Limp Bizkit a lansat noul album, „Limp Bizkit Still Sucks” în ziua de Halloween

După 10 ani, Limp Bizkit ne oferă în sfârșit un nou album. Cel de-al șaselea LP al trupei se numește „Limp Bizkit Still Sucks” și a fost lansat duminică, 31 octombrie, la timp pentru Halloween.

Veteranii nu-metal au oferit și primul single, „Dad Vibes”, la sfârșitul setului de la Festivalul Lollapalooza din vara trecută. La sfârșitul lunii septembrie, au lansat piesa ca single oficial.

Durst a făcut senzație in social-media după ce și-a afișat la Lollapalooza noul look, „tătic între două vârste” – păr gri, o mustață stilată, la fel de distinsă, și ochelari de soare cu lentile roșiatice.

Odată cu anunțul albumului, trupa a distribuit un videoclip cu chitaristul Wes Borland (în rolul „Jake Bacon”), care face o recenzie umoristică a LP-ului. Clipul include fragmente de melodii de pe album.

Bizkit a avut un turneu pregătit și pentru vară, dar a renunțat la el după doar câteva spectacole din cauza problemelor de siguranță legate de COVID-19. De atunci, trupa a încheiat un nou acord cu Artist Group International (AGI) pentru reprezentarea în turnee, cu intenții să facă un turneu în America de Nord în vara anului 2022.