Rock News

Dave Grohl despre procesul Nevermind: „El are un tatuaj cu Nevermind. Eu n-am!”

Dave Grohl nu „a petrecut prea mult timp gândindu-se la” procesul intentat de Spencer Elden. Tânărul s-a adresat instanței cu acuzația de pornografie infantilă. Cu toate acestea, Grohl a dorit să sublinieze că nu este el cel care are tatuaj cu „Nevermind”.

Fostul baterist Nirvana a fost întrebat despre proces într-un nou interviu cu Craig Jenkins din New York. Ascultând sfaturile avocaților săi, Grohl a ocolit întrebarea cât a putut de bine, spunând: „Nu știu dacă pot vorbi despre asta pentru că nu am petrecut prea mult timp gândindu-mă la asta. Simt, la fel cum o face majoritatea oamenilor, că trebuie să nu fiu de acord. Asta e tot ce voi spune”.

Dar când Jenkins a subliniat că Elden a recreat coperta albumului de mai multe ori ca adult, Grohl a adăugat: „Ascultă, el are un tatuaj „Nevermind”. Eu nu”.

Printre cei chemați în judecată se numără Dave Grohl și Krist Novoselic, care, alături de Kurt Cobain (1967-1994), au făcut parte din trupa Nirvana.

Denunțul îl vizează și pe Kirk Weddle, fotograful care a realizat coperta albumului "Nevermind", precum și pe Courtney Love, moștenitoarea averii lui Cobain.

În mod curios, plângerea îl vizează și pe Chad Channing, fostul baterist al trupei Nirvana, care a părăsit formația în 1990, înainte de lansarea albumului "Nevermind".

Spencer Elden dorește să fie despăgubit pentru "daunele pricinuite, pe care le va suferi întreagă sa viață".

Coperta albumului "Nevermind" este considerată una emblematică pentru istoria rock-ului.

Foto: Getty Images/ Guliver.