Rock News

Compilația Skid Row „The Atlantic Years 1989-1996” va apărea în decembrie

Aceasta este prima compilație de acest gen pentru Skid Row care apare într-un singur set de cinci CD-uri și șapte viniluri, în ediție limitată.

Cele mai îndrăgite, emblematice și până acum greu de găsit versiuni ale Skid Row de la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90 sunt lansate într-un set nou-nouț care este un „must-own”, atât pentru fanii îndrăgostiți de Skid Row în mod special, cât și pentru colecționari.

Compilația „The Atlantic Years 1989-1996” sosește pe 3 decembrie 2021. Precomenzi în multiplele formate aici.

Skid Row a fost una dintre cele mai de succes trupe ale epocii. Debutul lor auto-intitulat, lansat în 1989, a obținut certificarea de cinci ori platină în SUA, împreună cu statutul de platină în Australia, statutul de platină triplu în Canada și, de asemenea, a obținut aur în Marea Britanie.

Următorul LP a fost "Slave To The Grind" din 1991. „Grind” a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200. A continuat să obțină o certificare de dublă platină în SUA și a obținut titlul de platină în Canada, în timp ce a ajuns la statutul de aur în Australia.

De-a lungul timpului, trupa s-a bucurat de un șir de single-uri de Top 10, inclusiv baladele „18 And Life” și „I Remember You” de pe lansarea omonimă, în timp ce „Monkey Business” și „Wasted Time” de pe „Slave To The Grind” au fost succese incontestabile de radio.

Setul de cinci CD-uri și șapte viniluri include:

* Skid Row
* Slave To The Grind (2xLP)
* B-Side Ourselves
* Subhuman Race (2xLP)
* Subhuman Beings On Tour!!

Foto: Getty Images/ Guliver.