Rock News

Slipknot: Spectacolul Knotfest Los Angeles va putea fi urmărit și online

Spectacolul va avea loc la începutul lui noiembrie, trupele incluse în livestream fiind Slipknot, Killswitch Engage, Code Orange, Fever 333 și Vended.

Având în vedere timpul de așteptare de aproape un an până să îi putem vedea live pe americanii de la Slipknot, e clar că ne bucură să auzim că îi vom putea urmări măcar online. Artiștii urmează să difuzeze online reprezentația live planificată pentru Los Angeles, relatează publicația online Heavy Consequence. Knotfest Los Angeles va fi primul eveniment difuzat live din întreaga carieră a muzicienilor.

Pentru a te bucura de spectacol, nu uita să îți eliberezi agenda pe data de 6 noiembrie. Având în vedere că apariția live va avea loc pe data de 5, la prânz (în LA), aceasta va putea fi vizionată începând cu ora 00.00, pe 6 noiembrie.

Livestreamul îi va pune în valoare și pe artiștii de la Killswitch Engage, Code Orange, Fever 333 și Vended, iar grupul Cherry Bombs va încinge atmosfera.

Biletele pot fi achiziționate de aici, iar materialul video va mai fi disponibil pentru încă 72 de ore de la difuzarea inițială.

Slipknot își vor delecta live fanii români pe data de 20 iulie 2022, concertul urmând să aibă loc la Romexpo.

Foto: Facebook, Slipknot