Rock News

John Petrucci s-a opus amânării turneului Dream Theater

Artiștii urmează să-și promoveze noul disc, „A View From the Top of the World”, abia în 2022.

Deși turneul Dream Theater a fost amânat, până la urmă, chitaristul John Petrucci a mărturisit că decizia nu a fost luată în unanimitate. După cum relatează publicația online Ultimate Guitar, artistul a declarat pentru Sonic Perspectives că el și basistul John Myung abia așteptau să revină live, însă colegii nu au fost de acord.

„Este o decizie nefericită. John și cu mine chiar voiam să plecăm în turneu, moare de nerăbdare să plece în turneu și să iasă acolo să promoveze discul,” a spus Petrucci. „Din păcate, nu i-am putut convinge pe ceilalți băieți că este sigur. Este frustrant pentru mine pentru că totul s-a deschis – concerte, teatre, arene și cluburi”.

Muzicianul susține că mulți dintre prietenii săi sunt în turneu – dovada clară că există modalități de a face asta în siguranță.

„Dar, după cum am spus, nu am putut să îi convingem pe ceilalți că ar exista posibilitatea să facem asta în siguranță, așa că a trebuit să amânăm. Urăsc să îi dezamăgesc pe oameni, urăsc să îi dezamăgesc pe fani, așa că a fost o decizie cu adevărat nefericită”.

Foto: Facebook, Dream Theater