Rock News

Ringo Starr, o nouă versiune a „Come Together” de la Beatles, alături de 100 de toboșari

Ringo Starr apare pe o nouă versiune caritabilă a „Come Together” de la Beatles, alături de o distribuție de vedete, 100 de interpreți printre care Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers, Max Weinberg de la E Street Band și Matt Cameron de la Pearl Jam.

„Drum Together” - care susține WhyHunger, o organizație caritabilă care luptă pentru „a pune capăt foametei și a promova dreptul omului la mâncare hrănitoare” în SUA și în străinătate - unește interpreți din rock, pop, jazz și funk, inclusiv membri ai unor trupe celebre. Spectatorii pot dona online cauzei.

Lista bateristilor include și pe Stewart Copeland (The Police), Nicko McBrain (Iron Maiden), Carmine Appice (Vanilla Fudge), Simon Kirke (Bad Company), Mike Portnoy (fostul Dream Theater), Steve Gadd, Steve Jordan, Bernard Purdie, Gregg Bissonette, Jack Dejohnette, Nic Collins (Genesis), Keith Carlock (Steely Dan), Vinnie Colaiuta și vedeta YouTube de 11 ani, Nandi Bushell.

Clipul compilează filmările tuturor toboșarilor care interpretează de la distanță piesa, alături de numeroși basiști, chitariști, clăpari, cântăreți, secțiuni de corn și percuționisti auxiliari.
Iar rezultatul este o interpretare de 10 minute, a melodiei de pe Abbey Road.

Foto: Getty Images/ Guliver.