Rock News

Ascultă „Dad Vibes”, noul single semnat Limp Bizkit

„Dad Vibes” este primul material original lansat de americani în ultimii șapte ani și marchează doar începutul unei perioade pline de lansări din partea grupului.

Americanii de la Limp Bizkit ne-au promis la sfârșitul lunii trecute că vor reveni cu lansări pe bandă într-un timp foarte scurt. Ei bine, este clar că momentul de început al noii aventuri semnate Limp Bizkit a venit. Muzicienii au lansat, relatează publicația online Metal Hammer, prima melodie originală din ultimii șapte ani. Piesa „Dad Vibes”, însoțită și de un videoclip cu versuri, poate fi ascultată mai jos.

Noul disc pus la cale de formație, poartă denumirea provizorie „Stampede Of The Disco Elephants”. Un lucru este, însă, cert deja: acesta nu va apărea pe piață până nu vor fi lansate mai multe cântece incluse pe el. Informația ne-a fost oferită de artiști odată cu anunțul despre anularea câtorva apariții live.

„Piese noi vor fi lansate, una după alta, în succesiune rapidă, foarte curând. La puțin timp după aceea, va apărea pe piață noul nostru album,” au promis muzicienii (via Metal Hammer).

Foto: Facebok, Limp Bizkiy, Paris Visone Photography