Rock News

Whoopi Goldberg, la concertul The HU din New York

Ca parte a turneului său din America de Nord, „The Hun Tour”, ultima senzație din rock, mongolezii de la The Hu au susținut un concert sold-out în New York, la Irving Plaza în noaptea de sâmbătă (18 septembrie).

Printre fanii prezenți la concert s-a numărat și Whoopi Goldberg, actriță și co-gazdă a talk-show-ului ABC-TV „The View”. Whoopi a mers, de asemenea, în culise să stea cu băieții și să-și exprime profunda admirație pentru ei.

Cunoscuți pentru spectacolele lor electrizante, The Hu va fi în turneu până pe 31 octombrie, cu viitoarele spectacole sold-out în Los Angeles, Seattle, Denver, Minneapolis și Flint.

În acest an, Mongolia și-a onorat cea mai cunoscută trupă de rock, The HU, cu lansarea unei monede speciale de argint și aur comemorativă.

The Hu au fost remarcati ca fiind una dintre trupele care duc metalul într-o nouă eră.

Vorbind în Metal Hammer din această lună, grupul este foarte conștient de faptul că acum sunt priviți ca fiind pionieri pentru scena muzicală mongolă și chiar pentru scena metal mondială, dar se bucură de provocarea de a ajunge la un public mai larg.

La sfârșitul anului 2020, The HU a lansat o versiune cover a „Sad But True” de la Metallica. Videoclipul are deja peste 7 milioane de vizionări. Piesa este o abordare unică a clasicului care are peste 142 de milioane de ascultari doar pe Spotify.

Trupa se află în prezent în studio, înregistrând cel de-al doilea album, selectat de Revolver Magazine ca una dintre cele 60 de cele mai asteptate lansări din 2021.

Foto: blabbermouth.net.