Rock News

Concert în realitatea virtuală Muse, disponibil de pe o aplicație care se poate descărca gratuit

Fanii Muse care doresc să retrăiască senzaționalul turneu al „Simulation Theory” 2019 vor avea șansa de a face acest lucru printr-o nouă experiență VR prezentată de Stageverse, creatorii de locații virtuale 3D și experiențe interactive, începând cu 21 septembrie.

Stageverse este o nouă platformă socială VR care se lansează săptămâna aceasta cu concertul de două ore Muse: Simulation Theory.

Deschis pentru acces beta, „Muse: Enter The Simulation” (aplicația Stageverse este disponibilă pe iOS, Android și Oculus gratuit) permite intrarea virtuală la concertul formației din iulie 2019 la stadionul Wanda, Madrid.

Utilizatorii participă sub formă de avatar și pot urmări spectacolul de două ore prin vizualizări la 360 de grade și 16 puncte de vedere mărite de efecte vizuale 3D. Sunt oferite și funcții suplimentare, cum ar fi backstage-ul.

În interiorul stadionului virtual, avatarurile, echipate în ținute virtuale exclusive de la Muse și casa de modă de lux Balmain Paris, pot vorbi între ele și se pot exprima cu elemente interactive.