Rock News

Rolling Stones îi aduce un omagiu lui Charlie Watts în primul concert fără el

Rolling Stones a avut primul spectacol - deși neoficial - al turneului lor „No Filter” din 2021, la un eveniment privat, luni seara.

Organizat de proprietarul New England Patriots Robert Kraft, micul concert a avut loc pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts și a fost primul lor spectacol de la moartea bateristului Charlie Watts de pe 24 august.

În consecință, Stones i-a adus un omagiu bateristului lor, dedicându-i spectacolul. Într-un videoclip pe care Mick Jagger l-a postat marți pe Twitter, solistul poate fi auzit ținând un discurs din toată inima în cinstea lui Watts.

„Acesta este primul spectacol al turneului nostru din 2021, deci acesta este, acesta este încercarea. Totuși, trebuie să spun că, în acest moment, este o noapte cam agitată pentru noi, pentru că este primul nostru turneu din 59 de ani pe care l-am făcut fără dragul nostru Charlie Watts ”, a spus frontmanul Mick Jagger mulțimii. „Tuturor ne este atât de dor de Charlie. Ne este dor de el ca formație, ne este dor de el ca prieten, pe și în afara scenei”.

„Avem atât de multe amintiri cu Charlie şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-aţi mai văzut aveţi amintiri cu Charlie. Şi sper că vă veţi aminti de el aşa cum o facem noi. Aşa că vrem să dedicăm acest show lui Charlie. Să bem în cinstea lui Charlie!”.

The Rolling Stones va începe oficial etapa americană a turneului „No Filter” pe 26 septembrie.

Foto: Getty Images/ Guliver.