Rock News

Bruce Springsteen a onorat victimele din 11 septembrie cu “I’ll See You in My Dreams” la ceremonia comemorativă de 20 de ani

Bruce Springsteen a onorat victimele din 11 septembrie cu o emoționantă interpretare acustică a piesei sale “I’ll See You in My Dreams” în timpul unei ceremonii care a marcat 20 de ani de la atentatele teroriste.

Apariția lui Springsteen la ceremonia de sâmbătă (11 septembrie) a fost neanunțată. Aceasta a urmat unui moment de reculegere in centrul memorial World Trade Center din New York. La eveniment au participat demnitari și membri ai familiei persoanelor ucise în atentatele din 2001, relatează Associated Press.

„Dumnezeu să-i binecuvânteze pe frații și surorile noastre căzuți, familiile lor, prietenii și cei dragi”, a spus Springsteen înainte de a cânta. „Acesta este “I’ll See You in My Dreams”.”

După spectacolul său, rudele victimelor din 11 septembrie au citit numele celor care au murit în atacuri, o tradiție în serviciile comemorative din 11 septembrie de-a lungul anilor.

„I'll See You in My Dreams” este piesa finală a celui de-al 20-lea album de studio al Springsteen, „Letter to You”, care a debutat pe locul 2 pe Billboard 200 în noiembrie 2020.

Foto: Getty Images/ Guliver.