Rock News

Limp Bizkit ne promit lansări pe bandă în viitorul apropiat

Spre dezamăgirea fanilor, însă, formația a anunțat că toate spectacolele live Limp Bizkit planificate pentru 2021 au fost anulate.

Deși au anulat patru apariții live, americanii de la Limp Bizkit au găsit metoda perfectă de a se revanța față de fani. După cum relatează publicația oonline Metal Hammer, formația urmează să lanseze material nou în viitorul apropiat – iar odată începute lansările, acestea vor veni pe bandă.

Formația a anunțat că, deși totul este în regulă în ceea ce îi privește pe toți membrii grupului, toate spectacolele live Limp Bizkit planificate pentru 2021 au fost anulate încă de acum câteva săptămâni.

„Ca să fie mai clar, având în vedere că unii promoteri sunt mai înceți în a vă ține la curent,” este declarația oficială a formației. „Toate spectacolele programate pentru noi au fost anulate acum câteva săptămâni (da, suntem cu toții în regulă, mulțumim). Piese noi vor fi lansate, una după alta, în succesiune rapidă, foarte curând. La puțin timp după aceea, va apărea pe piață noul nostru album,” ne promit muzicienii.

Artiștii au revenit deja în forță luna trecută, când solistul Fred Durst a făcut valuri în toată presa cu noul său look. Mai multe detalii despre asta găsești aici.

Foto: Facebook, Limp Bizkit