Rock News

Joe Bonamassa anunță albumul „Time Clocks” și lansează single-ul „The Heart That Never Waits”

Joe Bonamassa a anunțat lansarea viitorului său album de studio, „Time Clocks”, pe 29 octombrie. „Time Clocks” va fi disponibil pe CD, vinil și digital și va fi lansat pe casa de discuri Bonamassa, J&R Adventures.

Privind în urmă la înregistrările realizate în timpul pandemiei și la intenția inițială din spatele albumului, Bonamassa reflectă: „

„În urmă cu douăzeci de ani, am înregistrat un disc de coveruri care în cele din urmă s-a numit „Blues Deluxe”. A fost înregistrat la studioul lui Bobby Nathan din Manhattan. A capturat o energie și un scop care mi-au rămas întotdeauna ca artist. Locuiam în New York în acea perioadă și vremurile erau destul de dure. Rutina mea săptămânală era o combinație de sesiuni agitate, concerte și oportunități care păreau puține. Mi-a fost foame. Literal și la figurat. Afacerea muzicală este dură, foarte dură. Mai ales în acele vremuri când marile case de discuri trageau toate sforile și, în cazul meu, îmi primeam numai pumni. Am supraviețuit cu o dietă pe bază de unt de arahide și jeleu și tăiței ramen, achiziționați de la bodega din colțul 83 și Columbus Avenue. Revenind în 2019, mă regăsesc în New York și inspirat din nou din oraș. Condițiile mele de viață s-au schimbat foarte mult în ultimii 20 de ani, dar energia care face New York-ul să fie mare, a rămas”.

Bonamassa a finalizat recent un scurt turneu de vară în SUA și va reveni în turneu pentru toamnă cu spectacole în SUA, înainte de a se îmbarca pe croaziera sold-out „Keeping The Blues Alive At Sea VII”, în perioada 21-25 februarie 2022.

Foto: Getty Images/ Guliver.