Rock News

Sabaton fac echipă cu World Of Tanks pentru „Steel Commanders”

Colaborarea dintre cele două echipe a rezultat și într-o provocare lansată către jucătorii World Of Tanks.

Suedezii de la Sabaton au anunțat o colaborare care nu ne surprinde aproape deloc pentru noul lor videoclip. După cum anunță publicația online Loudwire, formația a colaborat cu cei de la World Of Tanks pentru clipul atașat piesei „Steel Commanders”. Colaborarea asta a rezultat și într-o modificare a jocului – mai bine-zis, o adiție: evenimentul intitulat „Spirit of War”.

Solistul Joakim Broden a mărturisit că această colaborare a fost extrem de plăcută. „A fost o experiență incredibilă să lucrăm cu tipii de la «World of Tanks» și Wargaming la proiectul ăsta imens,” a spus el. „Împreună, am făcut muzică epică pentru «Steel Commanders», și este modalitatea perfectă de a lansa colaborarea noastră masivă. Suntem mândri să facem parte din acest nou eveniment din joc, ce are ca premiu final primul tanc premium de nivel IX, dar și pe noi ca membri ai echipajului,” a continuat el.

Max Chuvalov, de la World Of Tanks, a declarat că experiența a fost una plăcută și de cealaltă parte a colaborării. „Jucătorii noștri le iubesc muzica, iar noi ne completăm unii pe ceilalți pentru că ambele părți sunt fascinate de istoria militară. În plus, sperăm că noua piesă îi va inspira pe jucători să se ambiționeze să câștige,” a completat el.

Provocarea „Spirit of War” va fi disponibilă începând de vinerea asta și până pe data de 6 august.

Foto: Facebook, Sabaton