Rock News

Corey Taylor interpretează două melodii semnate Slipknot fără mască

Muzicianul a inclus „Wait and Bleed” și „Snuff” în setlistul unui concert solo, adăugând și alte două melodii lansate alături de Stone Sour.

În lumea muzicii metal, Slipknot sunt cunoscuți pentru stilul energic, atmosfera bestială pe care o creează la spectacolele live și, poate cel mai evident, pentru măștile pline de însemnătate pe care le adoptă odată cu lansarea fiecărui nou album. Tocmai de asta, nu mică ne este surpriza să aflăm că solistul Corey Taylor a interpretat (în premieră, ce-i drept), piesa „Wait And Bleed” fără mască.

După cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, artistul s-a avântat în interpretarea asta cu ocazia unui concert susținut în Fargo, Dakota de Nord, alături de trupa lui solo. Muzicianul a mai inclus în setlist și melodiile „Snuff” (Slipknot), „Through Glass” (Stone Sour) și „Made Of Scars” (Stone Sour).

Solistul Corey Taylor și-a făcut debutul solo în luna octombrie a anului trecut, cu discul „CMFT”. Acesta a urcat printre primele zece locuri ale clasamentului american Top Rock Albums și printre primele cincizeci de poziții ale topului Billboard 200.

Foto: Facebook, Corey Taylor