Rock News

Mammoth WVH anulează două concerte alături de Guns N' Roses

Motivul? Solistul Wolfgang Van Halen i-a informat pe fani că unul dintre membrii echipei de turneu a contractat noul coronavirus.

Deși concertele deschise de Wolfgang Van Halen și formația sa, cu Guns N' Roses în rol principal, promiteau o atmosferă incendiară, solistul a fost nevoit să anuleze două dintre aparițiile trupei. Conform publicației online Ultimate Guitar, Van Halen a anunțat pe propriile conturi de social media că unul dintre membrii echipei de turneu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Restul echipei a fost, de asemenea, testată, iar rezultatele au fost negative – artistul mărturisește că anularea este rezultatul unei griji excesive.

Mammoth WVH nu vor cânta în seara asta în Missoula, MT, și nici luni seara în Commerce City, CO, dintr-un exces de grijă datorat faptului că unul dintre membrii personalului nostru de turneu a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Toți membrii trupei și ceilalți membrii ai echipei au fost testați ;i au primit un rezultat negativ în acest moment. Ne cerem scuze fanilor pe care nu îi vom vedea la următoarele două spectacole. Le mulțumim tuturor pentru susținere și abia așteptăm să ne întoarcem când este 100% safe pentru toată lumea să facem asta,” a scris Wolfgang.

Albumul de debut al Mammoth WVH a apărut pe piață în luna iunie a anului curent, adoptând numele formției.

Foto: Facebook, Mammoth WVH