Rock News

Phoenix ne pregătește câteva surprize pentru concertul de la Kimaro

Phoenix va concerta în Rock Nights, seara rock, de pe 15 august a festivalului Kimaro, cel mai mare festival al muzicii românești, alături de Cargo, Paul Ciuci Compact, Vama și Trooper.

Alături de trupa Phoenix, pe scenă va fi invitat Bogdan Muntenita, fostul solist de la Phoenix, care va cânta câteva piese. Bogdan Muntenita a rămas în familia Phoenix și după plecarea lui din trupa.

De altfel, Bogdan Muntenita s-a numărat și printre invitații concertului pe care Phoenix l-a sustinul acum doi ani, tot la Constanța, în cadrul festivalului ONE!. Vezi aici si galeria foto de la eveniment.

Tot printre invitații din această duminică va fi Iris Morar, o fetiță de numai 12 ani, care a mai cântat alături de Phoenix pe scena Club Phoenix și la concertul de la Oleg Danovschi.

Între 12 şi 15 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Accesul publicului în cadrul evenimentului este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod pe care îl poți genera aiciForma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Kimaro va avea loc în Portul Constanța, poarta 1, între 12 şi 15 august, cu o seară specială dedicată fiecărui radio în parte.