Rock News

Cargo anunță un concert la Quantic în București

Concertul va avea loc pe 22 august la București, Club Quantic. Până atunci, îi vedem pe cei de la Cargo, alături de noul lor chitarist, pe 15 august, la KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești.

Cargo va concerta la KIMARO, care va avea loc în Portul Constanța, în cadrul Rock Nights, alături de Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix. Intrarea este liberă.

Pentru concertul din Quantic, bilete găsiți pe iabilet.ro

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.
(*) Accesul este permis pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.