Rock News

Spirit Adrift revin cu singleul „Wake Up”

Melodia este extrasă de pe noul EP pus la cale de formație, „Forge Your Future”, ce va apărea pe piață spre sfârșitul lunii.

Având în vedere că, spre sfârșitul lunii, americanii de la Spirit Adrift urmează să adauge un nou EP pe lista materialelor lansate, faptul că au împărtășit cu publicul încă un single extras de pe el nu ne miră. După cum relatează Metal Sucks, artiștii au lansat cel de-al doilea cântec de pe album, „Wake Up”, alături de videoclipul atașat acestuia.

Solistul Nate Garrett mărturisește că aceasta a fost rezultatul unei noi colaborări cu Guilherme Henriques, fiecare dintre experiențe rezultând în materiale din ce în ce mai reușite. „Guilherme a devenit un contributor crucial la modul în care ne exprimăm vizual,” declară muzicianul.

Cât despre inspirația pentru melodie, Garrett povestește că nu a fost atât de neobișnuită. „«Wake Up» a fost scrisă în mijlocul freneziei de cumpărat hârtie igienică,” spune el. „Ca de obicei, eram dezgustat de omenire și am simțit nevoia să scriu despre asta. Melodia asta celebrează motivul pentru care ne-am implicat cu toții în metal/rock. Muzica este un mod de viață care ne eliberează de așteptările nebunești ale unei societăți bolnave,” explică Nate.

Noul EP semnat Spirit Adrift, „Forge Your Future”, va apărea pe piață la data de 27 august.

Foto: Facebook, Spirit Adrift