Rock News

Vama confirmă 3 orașe noi pentru cel mai mare turneu național din 2021, "Neconvențional"

Craiova, Cluj-Napoca și Sinaia Cota 2000 sunt locurile în care se extinde "Neconvențional" în luna august și completează experiențele unice de micro-festival în comunități frumoase din România.

Concertele se desfășoară în spații inedite, unde formatia va crea un spațiu care să găzduiască până la ora concertului diverse activități recreative, cu implicarea comunităților locale.

Târgu-Mureș, vineri, 6 august, Cetatea Medievala
Rupea, sâmbătă, 7 august, Cetatea Rupea
Craiova Podari, vineri, 13 august, Centrul de Echitație R&R
Timișoara, sâmbătă, 14 august, Faber Community
Cluj-Napoca, vineri, 20 august, Parcul Muzeului Etnografic “Romulus Vuia”
Sibiu, sâmbătă, 21 august, Muzeul Astra
Iași, vineri, 27 august, Senzoria (Zona De Agrement Ciric)
Sinaia, sâmbătă, 28 august, cota 2000

Biletele sunt disponibile online la următoarele prețuri:

Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei - Acces General
Sales: 79 lei - Acces General
În total vor fi puse în vânzare 2000 de bilete pentru fiecare din cele 10 locații ale turneului.

Acces la concertele Vama Neconvențional:
Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului, sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Vama este una din trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus - petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST - primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile, și Vama deschide Vama - un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vândute online.

Trupa Vama este formată din: Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian – bas.