Rock News

Serj Tankian revine cu cântecul „Love At The Border”

Melodia este extrasă de pe noul disc pus la cale de Tankian, „Cinematique”.

Solistul Serj Tankian pare să fi fost unul dintre artiștii care au profitat din plin de pandemie pentru a-și face ordine în idei, creând astfel material nou. Muzicianul a confirmat deja că e pe cale să lanseze un disc de studio, însă ne-a oferit și posibilitatea de asculta câteva piese incluse pe el. Cel mai recent single lansat de Serj, „Love At The Border”, poate fi ascultat mai jos.

După cum relatează Kerrang!, artistul abia ce a lansat alte două melodii. Chiar cu câteva zile înainte, însă, muzicianul a încărcat alte două cântece pe YouTube, demonstrând cât este de dedicat plăcerii publicului.

Noul material de studio al lui Tankian va fi împărțit în două porțiuni contrastante – astfel, discul „Cinematique” va putea fi ascultat începând cu „Violent Violins” sau cu „Illuminate”. De pe fiecare dintre cele două secțiuni, muzicianul a lansat câteva cântece: De pe „Illuminate” putem asculta piesele „Blues” și „Entitled”, iar de pe „Violent Violins” ne putem bucura de melodiile „Waiting For The Submarine”, „Cyber Criminal” și „Love At The Border”.

Foto: Facebook, Serj Tankian